support1
Як зарядити повербанк від мережі та від сонячної батареї?

Від сонця Щоб поновити заряд вашого повербанка знадобиться сонячна панель, яка має таку ж саму або більшу потужність. Розмістіть панель таким чином, щоб якомога більше сонячних променів потрапляло на неї і з’єднайте два пристрої через USB кабель. Індикатори, розміщені на корпусі повербанку, допоможуть відстежувати стан заряджання. Швидкість цього процесу напряму залежить активності сонячних променів.
Від мережі Накопичувачі сонячної енергії також мають можливість заряджатися від розетки, розрахованої на 220 вольтів. Для цього потрібен кабель, що з’єднує повербанк з мережею.

support2
Як обрати повербанк на сонячних батареях?

Пропонуємо розглянути важливі фактори, які варто знати при виборі акумулятора на сонячній енергії, що задовольнить усі ваші потреби. На що потрібно звернути увагу
Ідеальний повербанк із сонячною батареєю відповідає наступним параметрам: Важливо, аби ємність акумулятора відповідала пристроям, що заряджатимуться та не перевищувала вихідної потужності пристроїв. Наші повербанки розраховані для живлення всіх видів гаджетів та мають коректну напругу, а детальна інструкція допоможе визначити важливі аспекти використання.

Сонячні павербанки нашого виробництва

стануть невід'ємним помічником у будь-якій екстремальній ситуації. Вони ідеально підходять для підприємств, приватних осіб, малого бізнесу та всіх, хто веде активний спосіб життя. Обирайте ефективність та екологічність – обирайте енергію сонця!

Сонячні повербанки

це не просто модно, а ще й ефективно, зручно і економно. Сонячна енергія в Україні на сьогоднішній день справжній порятунок, адже цим, по-перше, можна зменшити перевантаження загальної системи енергетики, по-друге – значно заощадити на тарифах.

Екологічна чистота

є важливою перевагою сонячною енергії. Вона не забруднює довкілля, тим самим не шкодячи здоров'ю людей та благополуччю планети. Якщо на постійній основі користуватися такими девайсами – це неодмінно зменшить кількість небезпечних викидів .

Ми - експерти у галузі сонячних повербанків, пропонуємо найефективніші рішення для задоволення ваших потреб. Товари з нашого асортименту – це поєднання сучасних технологій зі стилем та високою якістю. Високотехнологічні акумулятори забезпечать вам незалежність та надійне джерело живлення в будь-якому місці та момент.

Безпечна оплата

Експрес доставка

Безкоштовне повернення